"Олександрійська правда" тепер у Facebook

середу, 22 листопада 2017 р.

Дільничним офіцерам поліції міський голова купить телефони, щоб вони відповідали людям



 Міський голова Степан Цапюк пообіцяв начальнику Олександрійського відділу поліції Сергію Котизі за кошти міського бюджету придбати мобільні телефони для дільничних та ще й виділяти кошти на поповнення рахунків карток і все заради того, щоб дільничні офіцери поліції ( так тепер називаються колишні дільничні інспектори) могли вмикати телефони і відповідати на дзвінки  головам квартальних комітетів, або й просто жителям території за якою вони закріплені.

На зборах голів квартальних комітетів, на які для звітності запросили й начальника міського відділу поліції жінки скаржилися, що деяких дільничних вони не лише  у очі не бачили, а навіть номера телефону не знають, а у деяких, якщо він і є то дільничний не відповідає.А сказати правоохоронцям у голів квартальних комітетів є що. Під час проведення зборів кварталу на запрошення людей дільничні офіцери не з»являються із 12 правоохоронців на запрошення квартальних відгукнулося лише 4.

Начальник відділу поліції, виправдовуючи своїх колег, підкреслив, що  службових телефонів вони не мають, тому часто й не відповідають. Тоді Степан Цапюк висловив ініціативу придбати за кошти бюджету телефони для дільничних і цим зобов»язати їх відповідати на дзвінки  громадян. Це і буде зворотній зв'язок поліції з народом, наголосив  міський голова.

Немає коментарів:

Дописати коментар