"Олександрійська правда" тепер у Facebook

середу, 22 листопада 2017 р.

На відрізку дороги до села Куколівки положуть лише вирівнюючий шар асфальту



На відрізку км 51-56 дороги М-04 Знам’янка-Луганськ-Ізварине. Щоденно, без вихідних працюють робочі ПрАТ «Коммунтранс» аби встигнути до кінця року влаштувати вирівнюючий шар крупнозернистого щільного асфальтобетону.



Наразі вже майже на 70% виконані роботи з регенерації основи. Тобто 9 сантиметрів старої поверхні дороги відфрезерували і влаштували 15-сантиметровий шар оптимальної щебенево-піщаної суміші, обробленої цементом, що забезпечить зміцнення основи дорожнього одягу. Регенерацію проводять спецмашиною КМА-20. Повідомили у прес-службі САД в області
  Як пояснює начальник відділу експлуатації Служби автомобільних доріг у Кіровоградській області Олексій Донченко, до кінця року не вдасться завершити роботи на об’єкті на всі 100%, втім, вирівнюючий шар влаштують обов’язково.Наступного року підрядній організації залишиться тільки влаштувати верхній шар зі ЩМА-20, нанести розмітку, встановити знаки та влаштувати узбіччя.
Роботи на даному відрізку дороги виконуються на замовлення Служби автомобільних доріг у Кіровоградській області за рахунок державного бюджету та митних коштів. Очікувана вартість – трохи більше 56 мільйонів гривень.
дорожнього одягу. Регенерацію проводять спецмашиною КМА-20. Повідомили у прес-службі САД в області

Немає коментарів:

Дописати коментар