"Олександрійська правда" тепер у Facebook

четвер, 28 вересня 2017 р.

Посадовців «Кіровоградгазу» підозрюють в розкраданні на 78 мільйонів


Головне управління Нацполіції в Кіровоградській області відкрило кримінальне провадження за фактом розкрадання 9,81 млн кубів газу посадовими та службовими особами ВАТ "Кіровоградгаз".
Про це йдеться у заяві керівника "Кіровоградгазу" Олександра Гладкого до начальника Головного управління Нацполіції в Кіровоградській області, яка є в розпорядженні ЕП.

У заяві наголошується, що за результатами перевірки ВАТ "Кіровоградгаз" виявлено, що починаючи з 2009 року до білінгової системи "Gasolina" було внесено 384 фіктивних адрес, розташованих в містах та селах Кіровоградської області. За кожною неіснуючою адресою закріплено номер особового рахунку, що є фіктивним за обліком грошових коштів.
"Зазначені дії виконувались за вказівкою керівного складу служби обліку газу та заступників голови правління "Кіровоградгазу", - йдеться у документі.

Метою зазначених дій, наголошують в НАК, було зменшення різниці між отриманим через облік ГРС та використаними об’ємами газу, вирівняння бухгалтерської розбіжності.

1 коментар:

  1. Нет ничего более не постоянного чем цены на газ. Кроме сменяемости премьеров.:).
    С 2009 зловжывають, а лямы похоже по последней цене сосчитали. Банковский % забыли еще добавить, как минимально возможную пассивную выгоду от украденного.

    ВідповістиВидалити