"Олександрійська правда" тепер у Facebook

неділю, 27 серпня 2017 р.

Олександрыя - Ворскла - 0-1

Четверта поразка в цьому сезоні «Олександрії» і, мабуть, це найбільш неоднозначна невдача підопічних Шарана. Звичайно, вона не йде ні в яке порівняння з поразкою від БАТЕ, проте, як «містяни» не змогли реалізувати 100%-і моменти у другому таймі, не змогли забити і не скористалися помилками полтавців, володіючи перевагою... дивно, але це залишиться загадкою.
Пауза в чемпіонаті як ніколи вчасно прийшла на допомогу олександрійцям, необхідно відпочити команді, прийти в себе, переосмислити цю чорну смугу і з новими силами продовжити участь в чемпіонаті. Все ж колектив у Шарана дуже непоганий, цілком конкурентний і здатний на багато великих звершень, в тому числі і знову включитися в боротьбу за єврокубки.
«Ворскла» ж зробила свою справу. Так, багато в чому пощастило полтавцям в сьомому турі УПЛ, але відомо - щастить сильнішим. Все ж п'ята перемога в УПЛ у підопічних Сачка не може бути випадковою і тепер в турнірній таблиці «біло-зелені» ділять друге місце з «Динамо» Київ.
Докладний звіт про матч очікуйте трохи пізніше.
Прем'єр Ліга. Сьомий тур
Олександрія. Стадіон "Ніка"
"Олександрія" - "Ворскла" (Полтава) 0:1
Голи: Ребенок 28
"Олександрія": Паньків, Банада, Бацула (Чорний 66), Грицук, Пашаєв, Сітало (Запорожан 46), Полярус, Цуріков, Куліш (Пономар 53), Каленчук, Бондаренко
"Ворскла": Ткаченко, Ребенок, Даллку, Чижов (Ткачук 51), Кравченко (Одарюк 74), Коломоєць (Загорулько 90 + 1), Сапай, Чеснаков, Шарпар, Кадімян, Пердута
Попередження: Каленчук 77 - Сапай 72, Шарпар 75, Ткаченко 90+3


Немає коментарів:

Дописати коментар