"Олександрійська правда" тепер у Facebook

неділю, 27 серпня 2017 р.

Олександрійці стали переможцями 5-го Чемпіонату України з автокросу на легкових автомобілях



 Боротьба  за першість в  п»ятому чемпіонаті України   з автокросу на легкових автомобілях і СКА «баггі",  сьогодні, 27 травня на трасі «Вербова Лоза» В Цьому етапі взяли участь більше 20 гонщиків з різних міст України та гості з Білорусії. Підтримати спортсменів прийшли сотні олександрійців. Особливо їх цікавило чим закінчиться спір між 5-ти кратним чемпіоном К.Бородавченком та нашим земляком 15-тирічним Данилом Крисько. Ці два спортсмени не розчарували глядачів, а показали цікаві заїзди, щоправда досвідчений спортсмен К.Бородавчнко, відчуваючи свою слабкість перед юним олександрійцем почав  у будь-який спосіб шкодити Данилу.Дійшло до того, що він навіть робив спроби скинути Криська з траси. До речі обидва спортсмени боролися в заїзді авто кузовного класу з об»ємом двигуна до 1600 см .куб.

Не дивлячись на некоректну поведінку кременчуцького спортсмена К.Бородавченка, перемогу вдалося вибороти олександрійцю Данилу Криську. В першому заїзді боротьба була на стільки запеклою і з порушеннями з боку Бородавченка, що  суддям довелося дискваліфікувати 5-ти кратного чемпіона К.Бородавченка і анулювати його результат.
У третьому фінальному заїзді гонку довелось зупинити, бо коли Д..Крисько явно лідирував, К, Бородавченко після шести кіл, на сьомому крузі пішов на контакт і перекинув машину Данила.
 Судді зупинили  гонку і прийняли рішення визначати переможця за результатами попереднього заїзду. Так олександрієць Данило Крисько став переможцем 5-го чемпіонату України в класі автомобілі.
Варто додати, що цю перемогу допоміг здобути Данилу Президент мото-клубу «Олександрія» Віталій Проквас. Він виділив спортсмену кошти на побудову нового двигуна, а напередодні змагань подарував два конкурентоздатні колеса на спортивний автомобіль.
  Серед спортсменів класу  СКА «баггі» чисто і красиво переміг теж наш земляк С. Вялих.

У наймолодшому, дитячому заїзді переможцем став Павло Зерній (м,Жовті Води)

3 коментарі:

  1. Шановний Віталію Миколайовичу! Дякую Вам за допомогу, Ви справжній чоловік! А Даня вогонь, так тримати! Пишаємося вами!

    ВідповістиВидалити
  2. Бабло і конкурентноздатні колеса, завжди перемагають навіть 5-кратне чемпіонське Зло.

    ВідповістиВидалити