"Олександрійська правда" тепер у Facebook

вівторок, 22 серпня 2017 р.

В Олександрії за сміття під багатоповерхівками будуть знімати кошти з рахунків будинків


На розширеній апаратній нараді міський голова С..Цапюк констатував, що перевіряючи санітарний стан міста зіштовхнувся з проблемою засміченості прибудинкової території, куди люди з вікон викидають недопалки, пакети, пляшки чи інше сміття. Таку картину він спостерігав по вул..6-го Грудня 143.

С.Цапюк  переклав усю відповідальність за санітарний стан на жителів будинку і дав доручення начальнику УЖКГ провести відповідну роботу зі старшими будинків, керівниками ОСББ і розробити систему штрафів за сміття на прибудинковій території, під вікнами, які будуть знімати з розрахункових рахунків будинку, а там нехай розбираються мешканці чия це вина.
« Я міг  би ще збільшити кількість комунальників, розширити  штат і платити їм заробітну плату, але тоді доведеться зняти кошти з пільгових перевезень, безкоштовного лікування і таке інше, - сказав міський голова, - тож утримувати місто в чистоті повинні усі мешканці, а не лише комунальники»

1 коментар:

  1. Оця хитро-мудрена Голова, коли небудь загляне у Конституцію чи Закони України? Шоб не молоти дурного, яке на перший погляд, схоже на щось вумне.

    ВідповістиВидалити