"Олександрійська правда" тепер у Facebook

вівторок, 22 серпня 2017 р.

Чим ближче до зими, тим більше хвилювань



С.Цапюк на розширеній апаратній нараді пообіцяв зняти премії з керівників комунальних підприємств  житлово-комунального господарства. Їх темпи роботи  не задовольняють міського голови і значно відстають від графіку виконання робіт. До звіту про підготовку до зими вони теж не були готові.
«Чим ближче до зими, тим більше страху, що не встигнуть підготуватися, резюмував  спілкування з комунальниками С.Цапюк. Його цікавили роботи по ремонту покрівлі у житловому фонді. Виявилось, що замовлення по ремонту шиферних дахів виконано лише а 21%, рулонного покриття настелено лише 5 тис м.кв, при потребі в 10 тис.м.кв.

Не змогли завірити міського голову і працівники КП «Благоустрій» в тому, що техніка й посипочний матеріал будуть готові вчасно. Суміш не готова, пісок відсутній, техніка майже не готова. С.Цапюк зазначив, що з комунальниками нараду проведе окремо й більш дохідливо пояснить, що терпіти такі недоліки не буде.  Тож присутнім  на апаратній нараді не зовсім зрозуміло, чи то  хвалитися комунальникам нічим, чи то до наради не підготувались. Щось у них не склалося.

1 коментар:

  1. "А город уже спокойно засыпал...
    Не спит только коммунальная Мафия".

    ВідповістиВидалити