"Олександрійська правда" тепер у Facebook

понеділок, 28 серпня 2017 р.

У вихідні олександрійців били і грабували



Як повідомив начальник сектора моніторингу поліції в Олександрії Сергій Козловський,
 22 серпня у вечірній час надійшло повідомлення від лікаря реанімаційного відділення про те, що  доставлено 28-річного хлопця без свідомості з тяжкими тілесними ушкодженнями. Зокрема, у потерпілого виявлено закриту черепно-мозкову травму, забій головного мозку тяжкого ступеню та крововилив. Як саме хлопець отримав такі ушкодження стане відомо після встановлення обставин події, що трапилася. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.121 КК України.

24 серпня від лікарів швидкої допомоги до відділення поліції надійшло повідомлення про те, що на площі Попова  виявлено труп молодого чоловіка. Ним виявився 33-річний мешканець Олександрійського району. Після розтину трупу було встановлено, що на тілі померлого тілесних ушкоджень немає Ведеться слідство, порушено кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України з позначкою «раптова смерть».

Того ж дня надійшла заява від 36-річного мешканця міста Дніпра, який у святкові дні завітав до Олександрії. У чоловіка 23 серпня вдень (близько 15:30) невідомий вирвав з рук сумку, в якій лежали 2 мобільні телефони. Це сталося в районі 4-ої школи по вулиці Івана Чиркіна. За словами потерпілого, чоловік, який скоїв напад, виглядає на 35-40 років, зріст – 175 см, худорлявої статури, волосся коротке, русяве. Зловмисника шукають. Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.186 КК України.
Другий грабіж стався 25 серпня. Від 47-річного мешканця міста надійшло повідомлення про те, що на нього скоїли напад на території колишньої бази «Олександріявугілля». Це сталося близько 22-ої години. Двоє невідомих чоловіків, на вигляд їм по 20 років, затіяли з потерпілим сварку, побили та заволоділи його мобільним телефоном і золотим ланцюжком. Тривають оперативно-пошукові заходи, порушено кримінальне провадження за ч.2 ст.186 . КК України..
Продовжуються шахрайства, коли зловмисники телефонують на мобільний і випитують реквізити банківської картки. Людей і далі ошукують при купівлі товарів через Інтернет. Вберегтися від такого роду шахрайств допоможе користування накладними платежами.
Щодо крадіжок, то найчастіше викрадають мобільні телефони (9 випадків за минулий тиждень) та гроші (8 випадків). Власники непередбачливо залишають свої мобільні телефони на столиках у кафе або на прилавку і таким чином стають жертвами крадіїв. Продовжуються крадіжки гальмівних котушок ліфтів (зафіксовано 2 випадки за минулий тиждень) та кабельної продукції Укртелекому по всьому місту.           

    
> 

    

1 коментар: