"Олександрійська правда" тепер у Facebook

четвер, 20 липня 2017 р.

Стало світліше й безпечніше



Депутат селищної ради Валерій Проквас, разом  зі своїм братом Віталієм, як і обіцяли, продовжують турбуватися про безпеку жителів  селища Олександрійське.Особливо в вечірній та нічний час. Тож на прохання виборців вони продовжили відновлювати освітлення на вулицях. Допомагають їм у цьому небайдужі  громадяни, лідери грромадськості на чолі з Оленою Шабановою.
 Днями  Валерій Миколайович влсаним коштом забезпечив роботи на чотирьох вулицях селища, де вже давно забули про освітлення вулиць, для людей це була лише мрія. Депутат знайшов машину з вишкою, закупив лампочки і все необхідне для ремонту ліхтарів і вже сьогодні на вулицях Кутузова, Шевцової, Дачній, та на половині вул.Леніна працює освітлення і люди можуть вільно пересуватися у нічний час. стало видніше і в дворах, що сьогодні не менш важливо для жителів селища. За словами депутата робота в цьому напрямку буде продовжуватися.

2 коментарі:

  1. Люди...скажите когда перевыборы в поссовет?Нах@й такой мер?Как не еду в автобусе,Проквас центральную улицу доводит до ума,все меняет лампочки,бл@@@дь,что делает Клювак?За что зарплату получает?Вот и сегодня,еду,опять Проквас стоит,как всегда вышка и работа на лицо.Когда увидим мера за работой???

    ВідповістиВидалити
  2. Виталий и Валерий!Спасибо за помощь поселку!

    ВідповістиВидалити