"Олександрійська правда" тепер у Facebook

понеділок, 24 липня 2017 р.

Транспортні пригоди на минулому тижні


ДТП. 20 липня у вечірній час біля кафе «Аіст» сталася ДТП за участю двох водіїв без пасажирів. Близько 20:30 47-річний олександрієць на автомобілі ВАЗ 2109, рухаючись вулицею Шевченка, перевищив швидкість, виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з автомобілем Suzuki. Ним керував 43-річний мешканець міста. Водій Suzuki отримав тілесні ушкодження. Обоє були тверезі. Триває досудове слідство

 Угон.21 липня до відділу поліції в Олександрії надійшло повідомлення про угон автомобіля. У мешканця 14-ого мікрорайону 36-річний знайомий взяв авто марки ВАЗ 2121 і поїхав у невідомому напрямку. Знайомий працював на власника автомобіля, судимості за ним немає. Поліцією встановлюються обставини події. Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.289.

Того ж дня, 21 липня, надійшло повідомлення від мешканки міста з приводу того, що невідома особа шляхом вільного доступу з її двору викрала мопед марки Suzuki коричневого кольору. Крадія шукають. За даним фактом було порушено кримінальне провадження за ч.2 ст.289 КК України.

Немає коментарів:

Дописати коментар