"Олександрійська правда" тепер у Facebook

вівторок, 25 липня 2017 р.

В Олександрії смертність перевищує народжуваність



 За пів року в Олександрії народилося 308 немовлят, серед них 142 дівчинки та 166 хлопчиків. Характерною особливістю часу стало те, що , як і в усій Україні, так і в Олександрії жінки почали народжувати перебуваючи в цивільному шлюбі, або поза ним. Так із усієї кількості народжених немовлят лише 212 жінок  створили сім»ю,   у 29 новонароджених визнано батьківство і 69 дітей зареєстровано матір»ю, яка не перебуває у шлюбі. .

Новонародженим хлопчикам  здебільшого надавали ім.»я Тимофій, Артем, Кирило, Єгор, Ілля, Павло, Максим. Дівчаток називали Іваннами, Маріями, Софіями.Були й рідкісні імена – Злата, Кіра, Анастасія, Віолета, Тіна, Віталіна.
  За перші шість місяців поточного року 204 пари створили сім»ї, це не 48 більше, ніж за відповідний період минулого року. Пік реєстрації шлюбів зафіксували в Олександрії 17.07.2017 р. Цього дня на весільний рушник стали 12 пар молодят.
 Наймолодшій парі у 2017р виповнилося  16 та 19 років, найстаршій – 65 та 73 роки.
У цьому році загальна кількість шлюбів не перевищує кількість розлучень. Лише 58 пар з початку 2017 року розлучилися, та проставлено в РАЦСі 114 відміток про розірвання шлюбу через суд.
На жаль смертність по місту в двічі перевищує народжуваність. Так за пів року померло 720 олександрійців. Найпоширенішими хворобами, через які наші земляки пішли на той світ є серцево-судинні та онкологічні.






Немає коментарів:

Дописати коментар