"Олександрійська правда" тепер у Facebook

понеділок, 24 липня 2017 р.

Кузьменко закликав політиичні сили не втручатися в об"єднання територіальних громад


Після того , як спалили сільраду у Войнівці губернатор виніс це питання на апаратну нараду
Напружену ситуацію, яка виникла в Олександрійському районі у питанні створення об’єднаних територіальних громад, він прокоментував  так.: " Триває вже два роки. альтернативи створенню об’єднаних територіальних громад немає- та вкотре підкреслив, що  -об'єднання мають відбуватися виключно на добровільних засадах:

– Окрім жителів сіл, їх керівників та депутатів сільських рад ніхто не має права втручатися в цей процес. Абсолютно логічним є рішення створити велику територіальну громаду на базі міста Олександрії, об’єднавши навколо нього прилеглі села. Відповідна пропозиція була внесена до Перспективного плану і підтримана депутатами обласної ради"
С.Кузьменко звинуватив Олександрію в тому що місто не хоче об»єднуватися з селами іПІд  впливом формуються і негативні настрої у жителів навколишніх сіл щодо об'єднання і подальшого руху вперед.
. Відповідна робоча група проведе необхідні виїзні консультації. Він також доручив усім компетентним органам слідкувати за тим, щоб на території області при створені ОТГ дотримувався принцип добровільності і не було перешкод волевиявленню громадян.
" У кожної політичної сили є свої завдання. Кожна політична сила вживає ті заходи, які приноситимуть їй дивіденди. І ми це розуміємо. Ми поважаємо право на діяльність усіх партій, у тому числі і опозиційних. Але їх дії не повинні шкодити Україні і не повинні шкодити розвитку наших громад, – наголосив голова облдержадміністрації. – Я звертаюся до своїх колег з міста Олександрії і Олександрійського району: прошу керівників населених пунктів виконувати свої функціональні обов’язки і забезпечити процес добровільного об'єднання територіальних громад." Про це С.Кузьменко сказав на апаратній нараді

Немає коментарів:

Дописати коментар