"Олександрійська правда" тепер у Facebook

понеділок, 17 липня 2017 р.

Серед правопорушень переважають крадіжки


За минулий тиждень до Олександрійського відділу поліції надійшло 350 заяв, з яких 85 кваліфіковано як кримінальні правопорушення.Особливо багато було крадіжок. Загалом, як повідомив начальник сектора моніторингу поліції в Олександрії Сергій Козловський, було зафіксовано12 випадків нанесення легких тілесних ушкоджень, 50 крадіжок, 1 грабіж, 3 випадки шахрайства, 2 ДТП і 3 угони транспортних засобів.

10 липня пізно ввечері біля кафе «Райдуга» 27 річний мешканець Олександрії вирвав у 17 річної дівчинимобільний телефон маркиiPhone5 білого кольору.Грабіжника затримали, відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 186 Кримінального кодексу України. Злочинцю загрожує до 4 років позбавлення волі.
Крадіжки були різні: найчастіше викрадали мобільні телефони, а також  майно з осель, гаражів, сараїв та домоволодінь.Викрадали металеві вироби (у 6 випадках) та велосипеди.
 10 липня шляхом віджиму пластикового вікна до оселі в районі міськрайонного суду проникли невідомі особи. Як повідомила власниця житла, зловмисники викрали 3 ноутбуки і золоті вироби: 2 печатки, 3 каблучки та 4 пари сережок.Порушено кримінальне провадження за ч.3 ст.185 КК України.

Шахрайським шляхом було здійснено крадіжку з банківської картки. Крадії дізналися реквізити і зняли з картки 6 тис. грн.

Немає коментарів:

Дописати коментар