"Олександрійська правда" тепер у Facebook

вівторок, 15 жовтня 2019 р.

Золотий дубль Данила Криська!





Дуже багато людей із нетерпінням очікували на 4-й етап Чемпіонату України з автомобільного кросу, який відбувся в Олександрії 13-14 жовтня на "Вербовій лозі". 
Змагання з мото- та автоспорту завжди проходять у нашому місті з великою підтримкою глядачів. Так відбулося і цього разу. З 2019 року було змінено формат проведення етапу. 
Що саме змінили організатори? Передовсім намагалися зробити свято, ще й яке! Для цього в перший день змагань було проведено всі тренувальні заїзди та кваліфікацію, а о 17-й годині колона в супроводі патрульної поліції рушила з "Вербової Лози"до центральної площі міста. Там на центральній сцені й відбулося урочисте відкриття з презентацією пілотів команд, та святковий концерт, який подарували глядачам керівники "Автомотоклубу "Олександрія"  брати Віталій та Валерій Прокваси, які вже далеко не вперше фінансують подібні гонки для того, щоб автогонщики в Олександрії поліпшували свої навички, а поціновувачі автомотоспорту отримали справжнє задоволення. 
Усі фінальні заїзди було проведенно у неділю на очах тисячів уболівальників. 
З початку розповіді про змагання, хочемо розповісти читачам про тих, хто  допоміг і хто намагався зірвати проведення змагань у нашомі місті!
Ідея проведення цих змагань була озвученна Володимиром Криськом ще в січні цього року, але для її реалізації не вистачало підтримки і розуміння, коли саме їх краще провести. Після парламентських виборів по приїзду Олега Воронька до нашого міста, командою "АМК "Олександрія" йому було запропоновано виїхати на трасу "Вербова Лоза", щоб ознайомитися з проектом розбудови спортивної траси з повною інфраструктурою, для того, щоб  проводити на ній змагання Європейського рівня. Нардепу ідея сподобалася, але для того щоб зрозуміти масштабність змагань, зацікавленість містян та гостей, аби відвідували цю трасу, вирішили провести перегони. Тож ідею Криська Олег Воронько підтримав і пообіцяв всіляко допомогти в проведенні та підготовці. 
Відразу після згоди нардепа на підтримку, керівництво команди вирішило, що захід повинен пройти на високому рівні і так, щоб він не був нічим не схожий на попередні. Ось так і виникла ідея про відкриття перегонів на площі Соборній, і про святковий концерт, на який не витратили ні однієї копійки з бюджету міста, а ще й навпаки, заплативши за оренду сцени, поповнили його. В фінансовій підтримці змагань взяли участь багато небайдужих олександрійців, але про всіх їх команда розповість особисто в наступних публікаціях.
Хто ж той, чи та, хто намагалися зіпсувати спортивне свято організаторам. Отже, після розмови з Володимиром Федоровичем Криськом, ми і дізналися, що найбільшої перешкоди в підготовці надала погода, особливо дощі, які йшли в останій тиждень приготувань, і не дали можливості підготувати трек та збудувати новий трамплін і закінчити озеро, яке з'явилось на трасі. 
Але не зважаючи на погодні умови, команда змогла зробити все, щоб перегони відбулися на найвищому рівні, глядачі отримали задоволення, спортсмени нагороди, а організатори подяку від всіх присутніх. Федерація Автоспорту України визнала Олександрійський етап найкращим змаганням 2019 року, - як за максимальне наповнення спортсменами, так і за організацію. 
Перегони дійсно були видовищними. Були красиві тактичні обгони, драматичні перевороти. Та родзинкою свята та відчуття гордості за наше місто стали дві перемоги. Це безперечна перемога Майстра Спорту, триразового Чемпіона України Данила Криська, який виграв три заїзди від самого старту до фінішу, не давши нікому жодних шансів навіть атакувати. І перемога в командному заліку. 
До закінчення Чемпіонату України залишився ще один етап, який відбудеться в Харкові 8-9 листопада. На цьому останьому етапі коефіцієнт нарахування балів буде вищий за інші етапи. Але не зважаючи на коефіцієнт у 1,5 бали, ми вже можемо привітати і Данила з його четвертим Чемпіонським титулом, до речі - третім поспіль, а також поздоровити команду "АМК "Олександрія" з чемпіонством, - ми підтвердили своє минулорічне чемпіонство, і знову стали найкращою командою країни. 

Буквально вчора Віталій та Валерій Прокваси привітали Данила з достроковою перемогою в Чемпіонаті України, та підтвердили згоду йому на виїзд 26-27 листопада в столицю Молдови на міжнародні змагання, надавши йому фінансову допомогу.

5 коментарів:

  1. А где тепка пустили его по ветру? Молодцы , давно нужно было показать ему его место. Спасибо Вам за праздник которого не было в городе уже давно!!!

    ВідповістиВидалити
  2. Немає Баранова- немає культури.

    ВідповістиВидалити
  3. Предлагаю создать дуЭт "климакс", в составе( цапюк- давыденко)и дело пойдет в культуре.

    ВідповістиВидалити
  4. а шо це за купка підарасів на фоті?

    ВідповістиВидалити
  5. Многие люди испытывают боль в своих отношениях, трудно отказаться от настоящей любви, иногда мы делаем вид, что у нас все в порядке, но это не так. Чтобы иметь любимого человека, мы также пытаемся вернуть себе радость и счастье. Доктор Эгвали здесь, чтобы помочь разбитым сердцем, поскольку он может и способен вернуть своих бывших любовников, партнеров, жену и мужа с помощью мощных приворотов от него, потому что я - живой свидетель. Свяжитесь с ним как можно скорее через WhatsApp по телефону +2348122948392, и он отправит ему электронное письмо. Почта /dregwalispellbinder@gmail.com

    ВідповістиВидалити