"Олександрійська правда" тепер у Facebook

середа, 10 квітня 2019 р.

У день виборів олександрійці зможуть отримати паспорт



21 квiтня у день повторного голосування з виборiв президента України, з 8.00 по 20.00 працюватимуть  районнi пiдроздiли управлiння Державної мiграцiйної служби в областi.Про це пiд час брифiнгу сьогоднi, 10 квiтня, повiдомив начальник управлiння Володимир Гончаренко,

Цього дня, аби громадяни могли реалiзувати право голосу на виборах, буде забезпечено видачу оформлених ID-карток та паспортiв громадянина України зразка 1994 з вклеєними фото по досягненню вiдповiдного вiку. Тобто видадуть документи, які  були на оформленні , але їх ще не отримали через чергу.
“Пiд час першого туру виборiв також працювали в посиленому варiантi несення служби. Було видано паспорти у виглядi ID-карток 63 особам i 18 паспортiв було видано, в яких вiдбулася вклейка фото”, – сказав вiн.
Протягом дня забезпечили роботу всiх пiдроздiлiв мiграцiйної служби в областi.
Наразi всi сили працiвникiв служби мобiлiзованi щодо своєчасного оформлення паспортiв громадянина України особам, якi досягли 18-рiчного вiку. Власникiв паспортiв, якi оформленнi та очiкують на видачу, працiвники пiдроздiлiв iнформуватимуть у телефонному режимi.



Немає коментарів:

Дописати коментар