"Олександрійська правда" тепер у Facebook

четвер, 11 квітня 2019 р.

Воювати з "безхозними" спорудами будуть Муніципальні інспектори


Міський голова С.Цапюк вказав на неналежну роботу працівників відділу Муніципальної безпеки в сегменті виявлення занедбаних, чи взагалі безхозних споруд в різних районів міста.У даному випадку на засіданні виконавчого комітету йшлося про  тимчасові споруди біля будинку по вул..Садовій №39. Цей занедбаний куточок знайшов міський голова, об»їдждаючи місто.



 С.Цапюк наголосив, що це повинні бачити комунальники та працівники Муніципалної безпеки. Занедбаний кіоск, кузов від машини, занедбані огорожі із сміття мер наказав ліквідувати негайно, а власників таких споруд розшукувати і карати штрафами.
 Для прикладу навів руїни в центрі міста біля магазину «Аквасвіт» , де будинок має кількох власників, але жодного не вдалося знайти. Тож С.Цапюк запропонував комунальникам почати там наводити порядок, а коли з»являться господарі стягнути з них кошти за виконані роботи з благоустрою. Тож міський голова доручив працівникам муніципальної безпеки посилити роботу в напрямку інспектування без господарських будівель по місту і особливо в центральних районах


Немає коментарів:

Дописати коментар