"Олександрійська правда" тепер у Facebook

вівторок, 9 квітня 2019 р.

Від футбольних фанатів, що їхали до Олександрії постраждала Укрзалізниця


Львівські фанати, добираючись на футбольний матч «Карпати»- «Інгулець», який відбувся в Олександрії на стадіоні «Ніка», вивели із ладу три вагони у поїзді № 120  «Львів- Запоріжжя». В Олександрії  7 квітня порядок на стадіоні та  місті охороняли 261 працівник поліції та 50 нацгвардійців. А ось на бешкетування львівських фанів в потязі не відреагувало жодне відділення поліції в містах, де зупинявся поїзд, скаржаться працівники Укрзалізниці.

6 квітня 250 пасажирів, що їхали на футбол, сіли у Львові і протягом переїзду бешкетували в вагонах .Як повідомляє Укрзалізниця, вони розбили скло у вікнах та тамбурах вагонів - загалом 12 вікон, - викинули з поїзда 21 матрац, 25 подушок, 25 постільних комплектів, одну зимову ковдру та три вогнегасники. 

Правоохоронців викликали майже на кожну станцію по ходу слідування поїзда, але жоден із представників Нацполіції, які приїжджали на виклики, не вжив заходів для врегулювання ситуації та вгамування хуліганів.
Укрзалізниця вкотре звертається до МВС із проханням про супровід пасажирських поїздів працівниками поліції або Національної гвардії для забезпечення дотримання громадського порядку", - йдеться у заяві Укрзалізниці.
 . Сьогодні під. час зустрічі з журналістами місцевих ЗМІ представник сектору моніторингу Олександрійського міського відділу поліції Олена Асеєва повідомила, що до міста  прибуло близько 320 вболівальників. Відповідно до інформації Єдиного Реєстру досудових розслідувань фактів кримінальних правопорушень з боку вболівальників зафіксовано не було, проте непоодинокі скарги від олександрійців мали місце.. Олександрія вже теж має гіркий досвід від перебування футбольних фанатів під час важливих матчів, вони обкрадали магазини, бешкетували на вулицях, влаштовували сутички та ін.. Тому наявність достатньої кількості правоохоронців під час матчів – запорука спокою у місті.




1 коментар: