"Олександрійська правда" тепер у Facebook

вівторок, 9 квітня 2019 р.

Більше 300 заяв і 49 кримінальних справ за тиждень


 Протягом минулого тижня з 1 по 8 квітня до Олександрійського відділу поліції надійшло 317 заяв із яких 49 мають ознаки кримінального правопорушення і віднесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

 Так 2 квітня до відділу поліції надійшла інформація про побиття 56-річної олександрійки. Жінку каретою швидкої допомоги доправили до міської лікарні. Виїхавши на місце  події. Слідчо-оперативна група з»ясувала,  що тілесні ушкодження жінці наніс 57-річний співмешканець у ході сварки.  Подія сталася в одному з домоволодінь по вул. Ярмаркова  (Семашко).
 По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст 125 ККУ.
 5 квітня в одному з  торгівельних закладів по проспекту Соборний  невідомою особою було здійснено крадіжку косметичних засобів. Після заяви працівників магазину на місце злочину виїхала оперативна група. В ході розслідування було встановлено й злочинця . Ним виявилася 33-річна олександрійка, яка для власної краси вирішила поцупити декоративної косметики на суму 300 грн. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст 185 ККУ. Триває слідство.

 Того ж дня  про ще один невдалий злочин повідомили до відділу поліції .В одному з домоволодінь по вул.. М.Іванова шляхом пошкодження вікна надвірної споруди  28-річний олександрієць намагався викрасти пневматичний оприскувач. Слідчо-оперативна група разом із групою патрулювання викрала зловмисника

Немає коментарів:

Дописати коментар