"Олександрійська правда" тепер у Facebook

вівторок, 6 листопада 2018 р.

Пасажирів на маршрутах будуть рахувати



До управління економіки міської ради надійшли пропозиції від перевізників щодо корегування тарифів у бік збільшення . З цього приводу 6 листопада  відбулося засідання комісії під головуванням заступника міського голови Сергія Гриценка, де й обговорили прохання перевізників.
Сергій Петрович закликав виважено поставитися до ситуації, яка виникла з пасажироперевезеннями не лише в Олександрії, а й взагалі в Україні й зазначив, що сьогодні перевізники на межі виживання, дехто з них говорить взагалі про  неможливість утримувати цей бізнес.
Ріст цін на пальне, запчастини та рівень заробітної плати ( з наступного року вона має становити не менше 4 тис. грн.) не дають розвиватися цій галузі. Тому, аби прийняти справедливе рішення, згідно вимог законодавства у місті треба провести обстеження пасажиропотоку на усіх маршрутах, залучивши до цього не лише спеціалістів, а й депутатів міської ради.
 На сьогоднішній день, за словами начальника управління економіки Ростислава Черевашка дані про кількість пасажирів, яких  доводиться перевозити на маршрутах,  різняться між тими, що подають  перевізники  і тими, що нарахували перевіряючі. Тому пасажирів знову рахуватимуть. Для цього було створено спеціальну комісію по перевірці складових тарифу та пасажиропотоку. Почнуть рахувати уже з середи, 7 листопада.  На кожному автобусі працюватиме по кілька спостерігачів, а 14 листопада відбудеться наступне засідання комісії, де буде озвучено підрахунки і пропозиції перевізників та спеціалістів управління економіки. На даному засіданні запропонований перевізниками тариф не озвучили, йшлося тільки про уточнення цифр.
Прозвучала також думка, що на черговому засіданні виконавчого комітету може розглядатися пропозиція про відновлення пільгових рейсів, але конкретики не було. Чекаємо наступних засідань


4 коментарі:

  1. Це отдел экономики оттягивает время. Им надо показать свою работу и значимость при этом нарушая права предпренимателя. Хлеб подорожал и все молчат.А перевозчиков по закону имеют проверять только льготчиков за которые должны платить.

    ВідповістиВидалити
  2. Да пашли они в жопу эти перевозчики пусть останавливаются будем ходить пешком. А вот без хлеба мы не можем.

    ВідповістиВидалити
  3. Они доиграются что возить будет не кому. Эти водители уедут и будет всему пипец.

    ВідповістиВидалити
  4. Я думаю , что С.К. Цапюк не допустит хаоса. Он смотрит , как сработают службы, а потом скажет свое слово в пользу дела....

    ВідповістиВидалити