"Олександрійська правда" тепер у Facebook

неділя, 4 листопада 2018 р.

У Десни з Олександрією бойова нічія


  

В Олександрії відбувся черговий матч 14-го туру Прем'єр-ліги. «Олександрія» поділила очки з «Десною». Матч завершився внічию 1:1. Про це повідомляє офіційний сайт Прем'єр-ліги. На 53-й хвилині зустрічі господарі відкрили рахунок. Андрій Запорожан реалізував пенальті, призначений за гру рукою захисника "Десни" Андрія Гітченка. На 87-й хвилині Гітченко виправився, замкнувши біля чужих воріт простріл зі штрафного. Рахунок зрівнявся - 1:1. Після цього туру "Олександрія" набрала 27 очок і продовжує перебувати на третьому місці в турнірній таблиці. У "Десни" на 10 очок менше, команда замикає верхню шістку.
Головний тренер "Олександрії" Володимир Шаран прокоментував нічию з "Десною".
"Олександрія" втратила перемогу? Так, ми налаштовувалися тільки на перемогу і по грі її заслуговували, але потрібно грати до кінця і забивати другий м'яч, щоб відчувати себе спокійно. Безумовно, хлопці дуже засмучені, що зіграли внічию.
Чому не вдалося реалізувати моменти? Причина - в майстерності. Ми готові фізично на хорошому рівні для українського чемпіонату, ми багато пресингували, що було заплановано, підготовлено. Протягом всього поєдинку робити це - непросто, але ми витримували цей темп, робили все, щоб вище зустрічати суперника, який багато комбінує. Ми врахували ці особливості опонента і зіграли з ними по-іншому, ніж у виїзному матчі. У нас було достатньо контролю м'яча, але ті позиційні атаки, які ми проводили були недостатньо гострі. Хотілося б, щоб наші футболісти брали більше ініціативи на себе, наносили більше ударів - цього не вистачило в цьому поєдинку.
Пропущений гол після стандарту? Це футбол. Ми також забивали подібні голи багато разів. Звичайно, сьогодні від нас відвернулася удача, але потрібно віддати належне і супернику, який бився до кінця. Вітаю Андрія Гітченка, що він забив гол своїй колишній команді. Не варто звертати уваги, потрібно рухатися далі. Вчора, я думаю, "Динамо" теж не заслужило програти "Шахтарю", але тим не менш не набрало очок. Багато хто говорить, що ми замахнулися на друге місце, але мені смішно це чути. Наше завдання - потрапити в шістку. У нас не настільки кваліфіковані гравці групи атаки, які можуть досягати успіху в кожному поєдинку. Ми перемагаємо за рахунок колективних дій, за рахунок фізичної підготовки, самовіддачі. У нас команда - пристойного рівня", - сказав Шаран.

Немає коментарів:

Дописати коментар