"Олександрійська правда" тепер у Facebook

пʼятниця, 2 листопада 2018 р.

Водії спецтехніки просили у міського голови не запчастин, а грошей



Міський голова С.Цапюк, за традицією перед початком зими  та негоди оглянув спецтехніку, яка буде ліквідовувати наслідки , снігопадів та ожеледиці ,Півтора деятки машин вишикували на вул. Бульварній біля виконкому. Більшість техніки була з  КП «Благоустрій».Представили снігоочисну техніку й КП «Теплокомуненерго», рятувальники, приватні підприємці, які обслуговують житловий фонд.
Усі  грейдери, трактори, вантажівки старі, але добре відремонтовані й пофарбовані. Водії, які  на  них працюють обіцяють, що техніка надійна і гарантують вчсане і якісне прибирання. Єдине, чого вони просили – це підвищення заробітної плати. Особливо це стосується грейдеристів з КП «Благоустрій».Таких спеціалістів у місті майже немає, а ті, які є не хочуть працювати за мізерну зарплату. Тому міський голова розпорядився директору коммунального підприємства І.Олійнику знайти моливості й підвищити грейдеристам заробітну плату, доки ті не розбіглися . Зараз вони отримують 4 тис. грн на місяць.До якого рівня пообіцяли підвищити не признаються.

  Взагалі оглядом техніки С.Цапюк залишився задоволеним. В разі потреби на вулиці міста у велику негоду вийдуть 20 одиниць комунальної й орендованої техніки



Немає коментарів:

Дописати коментар