"Олександрійська правда" тепер у Facebook

четвер, 1 листопада 2018 р.

Мер Олександрії зі зброєю, а 12 військових з квартирами



Командувач Національної гвардії України, генерал-полковник Юрій Володимирович Аллеров сьогодні побував з  приємною місією  у в/ч №2269, що базується в Олександрії.  Він вручив ордери на квартири  12-ти військовослужбовцям , а міському голові С.Цапюку  - відзнаку Міністерства внутрішніх справ України «Вогнепальна зброя» за плідну роботу у зміцненні обороноздатності нашої держави.  С.Цапюк отримав пістолет ФОРТ – це зброя  українського виробництва.



 Довідка: Форт-12 — самозарядний пістолет калібру 9-мм виробництва КНВО «Форт» МВС України. Призначений для ураження живої сили противника на відстані до 50 м. Існують модифікації під набої 9×18 мм ПМ, 9×17 mm Kurz та 9 mm P.A.
Офіційно прийнятий на озброєння Міністерства внутрішніх справ України та Служби безпеки України.

З 1999 року почалися випускатися модифікації пістолета Форт-12.Достименно невідомо яку з модифікацій отримав мер Олександрії

3 коментарі:

  1. Пиздец Голобородьку, Степа теперь с пестиком.

    ВідповістиВидалити
  2. Так витька уже не кумовской за что его?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Не кумовской, так кузьменской, а за что -версию потом сочинят. С этим в державе - безупречно! Незря праздник безпэкы журналистов учредили. Вчерась тока праздновали))
      Ваще,(для справки), во времена обостренного достоинства в разгаре Майдана и его отголоскам по окраинам -калашом баловался. Врядли сдал после победы. Теперь уже арсенал!, -хоч бы не Ичня))

      Видалити