"Олександрійська правда" тепер у Facebook

вівторок, 9 жовтня 2018 р.

Олександрійці продовжують допомагати військовим в ремонті техніки




 З Олександрії до 3-го  спеціального полку, що дислокується в Кропивницькому відправили відремонтований автомобіль ГАЗ-66, призначений для радіолокаційної служби звязкук. Машину, на прохання військових  відремонтували волонтери фонду «Час добра», який засновано в місті ще в 2014 р. Як говорить один із засновників фонду Володимир Гориславиць взагалі в зону  де проводиться Операція об»єднаних сил за цей час направлено 310 одиниць бойової техніки. Днями передали відремонтований УАЗ, а тепер і ГАЗ-66 для зв’язківців.З останнім, як кажуть ремонтники довелося попрацювати, довго не могли виявити причину виходу із строю, залучали своїх спеціалістів, читали відповідну літературу, аж доки не встановили, що цей автомобіль призначався для експлуатації взимку( така специфіка його випуску), а експлуатували і влітку при високій температурі.


 Кожна бойова одиниця техніки, яку ремонтують волонтери змушує ремонтників вивчати спеціальну  технічну літературу, набиратися досвіду.  Багато в чому допомагає олександрійська громада на чолі  з міським головою.
  Великий обсяг роботи по організації доставки та ремонту бойової техніки з АТО взяли на себе й волонтери Володимир Стадніченко та Сергій Кульга. Вони стали основним ланцюгом у зв’язку з військовими та місцевими волонтерами й  доклали чимало сил у зборі та доставці в зону АТО гуманітарних вантажів та відремонтованої техніки. За словами Сергія Кульги волонтерами відремонтовано 310 автомобілів і 46 БТРів.Ця робота продовжується й сьогодні. Так на ремонтну базу в Олександрію нещодавно направлено 8 одиниць техніки – дві з них уже повернули відремонтованими, інші ще в роботі, зокрема ЗІЛ-130, два причепи та ін..
В.Гориславиць подякував за співпрацю олександрійським підприємцям, які допомагають запчастинами, пальним, коштами, зокрема власнику магазину «Шара»,  І.Хильчуку,В.Дожджанику,О.Середі та ін..
Відремонтований автомобіль забрали військові в/ч  а0680 і подякували олександрійцям за допомогу.

Немає коментарів:

Дописати коментар