"Олександрійська правда" тепер у Facebook

субота, 6 жовтня 2018 р.

Парубій розповів чому не перейменували Кіровоградську область



Розгляд законопроектів про перейменування Дніпропетровської та Кіровоградської областей відкладається, оскільки не всі фракції прийняли рішення про підтримку цих законопроектів.Про це заявив голова Верховної Ради Андрій Парубій журналістам в Грузії,передає сайт парламенту.
«Не всі фракції ще прийняли остаточне рішення про підтримку цих законопроектів, — сказав Парубій.

Він додав, що питання не відкладено, а «триває пошук необхідних 226 голосів».
«Для мене надзвичайно важливо, щоб коли ці питання розглядали в залі, у нас гарантовано було 226 голосів… Я переконаний, що ці назви слід змінити, і я готовий ще тиждень почекати, щоб фракції визначилися»,  — повідомив спікер парламенту.
6 жовтня комітет Верховної Ради з питань правової політики і правосуддя схвалив внесення змін до Конституції України для перейменування Дніпропетровської та Кіровоградської областей.



1 коментар:

  1. Юний бандерівець6 жовтня 2018 р. о 19:30

    Фракції складаються з народних обранців, яким народ від себе делегував повноваження діяти в інтересах виборців. Кіровоградців підло "переламали" з перейменуванням у Кропивницький, саме в Раді, саме завдяки підлим особам і іх діям.
    Чого оця, косноязична особа зі справкою, дозволяє собі маніпулювати депутатами, та ще й хизуватись цим? Він такий же депутат, по випадковому збігу обставин - спікер(дослівно -говорун) - постав на голосування - і депутати вільно(!) визначаться "ЗА" чи "НІ". Нічого іншого народ йому НЕ делегував!
    Чого в порушення КУ та Регламенту Ради по десятку разів ставить одне й теж питання на повернення до розгляду і переголосування? Допускає голосування чужими картками, "за того парня"?
    Чи це і є та вишукана европейська демократія у оранжировці западеньця? -Закулісно готувати потрібний(!) результат. Кому тільки потрібний?
    Ганьба!!!

    ВідповістиВидалити