"Олександрійська правда" тепер у Facebook

середа, 10 жовтня 2018 р.

Температура повітря не критична, тепла в будинках поки що не буде





Тепло подаватися в будинки поки що не буде, про це на нараді з питань підготовки до зими зазначила  директор КП «Теплокомуненерго» Алла Грибачова.Причин кілька : по-перше до цього часу в НАК "НфтогазУкраїни" знаходяться непідписані угоди про співпрацю, хоча ліміт газу на Олександрію уже виділили, по- друге  сьогодні проводиться заповнення мереж в багатоповерхівках і, як завжди, виникають суб»є ктивні  проблеми – то пориви в квартирах, які самостійно відключилися від тепла, то підтоплення сусідів, то взагалі не допускають до квартир спеціалістів. За словами А.Грибачової, доки не уладнають усі питання підключатися до тепла не будуть.

З метою економії, бюджетні установи до кінця жовтня теж не будуть підключені до тепла, окрім шкіл, дитсадків, лікарень. Допомагає олександрійцям і сама природа. Поки що температурний режим такий, що дозволяє відтермінувати подачу тепла.
Днями подадуть тепло в дитячу лікарню, яка опалюється котельнею на твердому паливі.
За словами комунальників багатоповерхівки готові приймати тепло і  мають паспорти готовності до опалювального сезону.

У разі виникнення витоків жителі можуть звертатися у аварійну службу за номерами телефонів: 7-07-01; (050) 59- 36- 082; (096) 93- 76- 607.

1 коментар:

  1. 03 Жовтня пророкували заморозки. Та Алла Анатолієвна краще знає...))

    ВідповістиВидалити