"Олександрійська правда" тепер у Facebook

четвер, 4 жовтня 2018 р.

Міський голова виправдав дії перевізників



 На засіданні виконавчого комітету  обговорювали корегування бюджету, яке будуть затверджувати депутати на  черговій сесії. Серед усього розподілу було виділено і 580 тис. грн. на погашення боргу перевізникам за пільговиків. Міський голова Степан Цапюк прокоментував ситуацію, яка склалася на сьогодні в місті з песажироперевезеннями так :
«Сьогодні перевізники бастують і не виконують пільгові рейси, їх можна зрозуміти. Ми намагалися утримувати пільгові перевезення влітку, коли був дачний сезон, а тепер він закінчився і просто кататися, як деякі з них їздять з Пантаївки в місто просто попити пива, як мені розповідали, то хай п»ють пиво у себе в Пантаївці. Треба пояснювати людям, що ми не можемо платити за все. Держава скинула на органи самоврядування деякі свої обов»язки,  але не  підтверджує їх коштами. У нас катастрофічна ситуація в охороні здоров»я і освіті з виплатами заробітних плат, необхідної кількості субвенцій немає, а з міського бюджету усе відшкодовувати ми не можемо. Тож працюючі пенсіонари могли б увійти в наше становище і платити за проїзд на роботу і в зворотному напрямку.

Якщо ми перейдемо на монетизацію пільгових перевезень, то багать хто втрате свої пільги, так як пенсіонерів немає в законодавчому  переліку пільговиків на монетизацію.. Місту звичайно монетизація обійдеться дешевше, якщо  не враховувати пенсіонерів. Тому треба затягти  паски і почекати.Цю ситуацію будемо вирішувати»

16 коментарів:

  1. Який маразм, вже мер буде вирішувати де мені пити пиво?))) Чи взагалі не виходити з дому? Катастрофічне становище кажете? Ну-ну)))

    ВідповістиВидалити
  2. Такие перлы про пиво - маразм, противно читать.

    ВідповістиВидалити
  3. "Міський голова виправдав"... діі свого "конвертаційного цетру" по обналічці бюджетних коштів)). Дивним було б якби не підтримав!

    ВідповістиВидалити
  4. Какие предурки есть на белом свете. Если бы он был в доле, то он никогда не отменил льготный проезд.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Для одноклеточных прЕдурков так и есть...
      Еще когда закон позволил монетизацию?, т.е. право раздать льготчикам деньгами? А Он!, до сих пор деньгами раздает перевозчику! Задним числом. (мог бы и не дать, перекліпали б, не впервой, но взять бюджетные деньги из казначейства, без "конвертационного центра" никак нельзя)
      Взрасти и включи вторую клетку!

      Видалити
  5. В городе 6000 пенсионеров которые имеют право пользоваться этими льготами. Значит 6000 Умножить на 130 гран в месяц это будет в сумме 780000 гон. За эти деньги перевозчики готовы возить всех льготников на всех рейсах. Не 6000 а всех 26000 льготников.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Где в городском бюджете 10 млн. грн?

      Видалити
    2. Ба як широко рота відкрив!
      Зна кішечка чию сметанку їсть.
      Вся біда в тому, що усі вони якраз і НЕ їздять!!! І ніхто толком не зна дійсної кількості перевезених пільговиків! На цьому і спекуляції з компенсаціями і "нестримне бажання" поділитись з рєшалом!
      (харківські незалежні контрольні перевірки в рази відрізняються від своїх "рідних" - брехливих)

      Видалити
    3. Не надо много ума надо сделать , как говорят перевозчики, монетизация пильных и Баста. И потом не кому будет говорить что перевозчики воруют.

      Видалити
  6. Тогда скажите льготчикам, что они больше державе не нужны.

    ВідповістиВидалити
  7. Надо сократить половину Белого дома и этих денег точно хватит на бедных льготчиков.Раньше их было в два раза меньше и толку было больше.

    ВідповістиВидалити
  8. В школах надо отправить бабушек на пенсию и набрать молодежьи я думаю, что можна найти копейки для лбдей которые создали своими руками этот город, а то молодым нет работы , а пенсию не выгонишь. Много школ которые не соответствуют названию ШКОЛА. Купить школьные автобусы , взять на ставку воспитателя и возить детей в нормальные школы.Надо сделать ревизию всего хозяйства города

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. бабушек на пенсию при теневой занятости отправлять не стоит - откуда у них та пенсия появится, сократить горсовет - может быть, только вначале нужно те функции сокращенных на кого-то повесить. По поводу нормальных школ, проблема в росте ненормальных учеников, способных нормальную школу превратить в ненормальную. Ревизия всего хозяйства - только после выборов и новым мэром, сейчас это только фантастическое пожелание

      Видалити
    2. Про "ездить пиво пить", было более заманчивым и реалистичным))

      Видалити
  9. А кто решиться это сделать?

    ВідповістиВидалити