"Олександрійська правда" тепер у Facebook

понеділок, 1 жовтня 2018 р.

Волонтери допомагають олександрійцям в облаштуванні побуту





Волонтери  табору “Будуємо Україну Разом” (БУР) вже тиждень допомагають жителям Олександрії покращити стан будинків, зробити ремонт та розмалювати стіни. Вони закликають місцевих мешканців долучитися до їхньої ініціативи.



У таборі є волонтери з усіх регіонів України вони працюють на 4 об’єктах: школа, галерея мистецтв та 2 сім’ї. Ввечері готують культурну програму для волонтерів, де проводять різні ігри та конкурси, щоб краще дізнатись один про одного та побудувати міцну команду. Також організовують заходи для місцевих: провели лекції про розвиток велосипедної інфраструктури в Україні, послухали історію успіху про молодіжний рух у Приютівській ОТГ.
Табір в Олександрії триває від 23 вересня і закінчиться 7 жовтня. За цей час волонтери допоможуть сім’ям утеплити будинки, провести воду в будинок, підготувати виставкову залу в Арт-галереї “VashART” та перетворити сіру стіну біля школи у витвір мистецтва.
Організатори закликають мешканців Олександрії та області долучатися до їхніх заходів, допомогти з будівельними роботами та разом зробити місто ще кращим та гарнішим

Немає коментарів:

Дописати коментар