"Олександрійська правда" тепер у Facebook

четвер, 5 липня 2018 р.

На вулицях Олександрії встановлено близько 1,5 тисячі енергозберігаючих світильників


В Олександрії успішно реалізується програма енергозбереження та комплексної модернізації вуличного освітлення, розрахована до 2020 року.
За поточний рік з міського бюджету на втілення програми було виділено близько 4 млн грн та придбано і встановлено біля 1,5 тисячі енергозберігаючих світильників. Вони забезпечують не лише високу якість освітлення, а й зменшують споживання електроенергії до 65%, що, у свою чергу, знижує витрати на енергоносії. На зекономлені кошти закуповуються нові світильники для подальшої модернізації вуличного освітлення.

Відповідними роботами охоплено практично усі вулиці Південно-Східного та Південно-Західного мікрорайонів до вул. Першотравневої включно. Після завершення цих робіт модернізація освітлення продовжиться у Покровському мікрорайоні.
На сьогодні вирішується питання щодо отримання муніципального кредиту під енергозбереження. Це дасть можливість не лише прискорити реалізацію програми по місту, а й освітити селище Олександрійське та села Марто-Іванівку і Звенигородку.
Олександрійський сайт міської ради.

Немає коментарів:

Дописати коментар