"Олександрійська правда" тепер у Facebook

вівторок, 19 червня 2018 р.

За неправдиві дані в декларації оштрафували депутатів Олександрійської міської ради



За повідомленнями Всеукраїнського руху проти політичної корупції «Під контролем» розпочато досудові розслідування у трьох кримінальних провадженнях за ознаками злочину, передбаченого ст. 366-1 (декларування недостовірної інформації) Кримінального кодексу України.

Основні порушення, які допускають депутати та посадові особи місцевого самоврядування - несвоєчасність подання електронної декларації про доходи, а також неповідомлення про зміни у майновому стані.
Наразі за наслідками опрацювання наданих рухом «Під контролем» повідомлень Управлінням захисту економіки в області складено адмінпротоколи за ч 1 ст. 172-6 КУпАП (порушення вимог фінансового контролю) стосовно депутатів Маловисківської районної ради, Новомиргородської міської ради та Олександрійської районної ради.

Натомість за наслідками судового розгляду трьох протоколів про адміністративні правопорушення стосовно вимог фінансового контролю відносно двох депутатів Олександрійської районної ради судом ухвалено рішення – вказаних депутатів визнано винним та застосовано щодо них стягнення у виді штрафу. 

Немає коментарів:

Дописати коментар