"Олександрійська правда" тепер у Facebook

четвер, 14 червня 2018 р.

Чотирьом ОСББ повернуть частину кредиту по програмі утеплення будинків


Виконавчий комітет погодив повернення частини кредитів для трьох ОСББ: «Арка» (пр. Соборний, 111); «СОБОРНИЙ 107» та «Ювілейне» (вул.Кременчуцька, 21) за міською програмою відшкодування частини кредитів, отриманих на впровадження заходів з енергозбереження.

Об’єднання «Арка» уже вчетверте отримало кредит. Цього разу на придбання енергозбегіючих вікон у під’їзди, дверей, обладнання для модернізації системи освітлення та матеріалів для теплоізоляції підвалів, горищ і покрівель. За рахунок міського бюджету об’єднанню буде повернено 36,5 тис.грн кредитних коштів.
ОСББ «СОБОРНИЙ 107» користується «теплим» кредитом вдруге. Об’єднання взяло позику в банку на придбання енергозберігаючих вікон, дверей для під’їздів та теплового лічильника. З бюджету міста ОСББ буде відшкодовано 35,1 тис.грн.
Об’єднання співвласників будинку «Ювілейне» кредитуються вперше на придбання енергозберігаючих вікон, дверей та ламп для під’їздів. ОСББ буде повернено 38,4 тис.грн.
На сьогодні кредитуванням скористалися уже 8 ОСББ: «Арка», «Веселка», «СОБОРНИЙ 107», «Камея», «АЛЕУТ», «ЖБК №1 імені Гагаріна», «БЕРІЗКА-143/3» та «Ювілейне». Мають наміри взяти «теплі» кредити більше 10 об’єднань співвласників будинків. Інформує прес-служба міської ради


Немає коментарів:

Дописати коментар