"Олександрійська правда" тепер у Facebook

вівторок, 19 червня 2018 р.

Із 20 червня автобуси курсуватимуть в об’їзд пл. Соборної




Із 20 червня в Олександрії міські автобуси почнуть курсувати в об’їзд площі Соборної, у зв’язку з її закриттям для руху транспортних засобів на літній період та створенням пішохідної зони відпочинку.Повідомляється на сайті міської ради
Рішенням виконкому було затверджено нові схеми руху та визначено зупинки для посадки і висадки пасажирів.За дорученням міського голови С.Цапюка розміщено дорожні знаки на місцях нових автобусних зупинок.

Замість зупинок на площі Соборній біля кінотеатру та магазину «Ельдорадо» з’являться три нові: по пр.Соборному напроти головпоштамту; справа за політехнічним коледжем та по вул. Братській напроти банку «Аваль».
Автобуси №№ 2,4 будуть курсувати за схемою: залізничний вокзал – вул. Діброви - пр. Соборний – поворот праворуч, зупинка за політехнічним коледжем – вул. Григорія Усика - вул. Святомиколаївська – вул. Перспективна – пр. Соборний і далі за маршрутом.
Автобуси №№ 5,7,9,12, що курсують від райпобуткомбінату, їхатимуть в об’їзд центральної площі по вул. Діброви - правий поворот на пр. Соборний, зупинка напроти головпоштамту і далі за маршрутом.


Автобуси №№ 3,81 рухатимуться зі сторони райпобуткомбінату за схемою: пр.Соборний – вул. Перспективна – вул. Братська, зупинка напроти банку «Аваль» – вул. Діброви і далі за маршрутом.
Автобус №10 робитиме об’їзд за схемою: залізничний вокзал – автовокзал – вул.Перспективна – вул. Братська, зупинка напроти банку «Аваль» – вул. Діброви – пр. Соборний, зупинка напроти головпоштамту і далі за маршрутом.
Автобус №11, що рухається з Південного мікрорайону, їхатиме по схемі: Південний мікрорайон – автовокзал - залізничний вокзал - вул. Діброви, зупинка головпоштамт і далі за маршрутом.
Автобус №15, який курсує з Південного мікрорайону, робитиме об’їзд: пр. Соборний – вул.Перспективна – автовокзал – залізничний вокзал – вул. Діброви– пр. Соборний, зупинка напроти головпоштамту і далі за маршрутом.
Автобуси №№14,16,17,18 рухатимуться за схемою: «Пролісок» - пл.Покровська – пр. Соборний – вул. Діброви – залізничний вокзал – автовокзал – вул. Перспективна – вул. Братська (зупинка гуртожиток «Юність») – вул. Софіївська – пр.Соборний і далі за маршрутом.



Немає коментарів:

Дописати коментар