"Олександрійська правда" тепер у Facebook

вівторок, 8 травня 2018 р.

В селищі Олександрійське не забувають про ветеранів


Напередодні Дня Перемоги в селищі Олександрійське Віталій та Валерій Прокваси привітали ветеранів війни, учасників бойових дій з цим Великим Днем. Сьогодні на селищі залишилося 4 воїни Великої Вітчизняної. Протягом кількох років постіль брати Прокваси з  волонтерами відвідують літніх людей, цікавляться їхніми проблемами, допомагають у побутових справах та матеріально.
Тож і цей рік не став виключенням. Від імені нинішнього та екс - депутата  селищної ради Валерія та Віталія Проквасів волонтер О.Шабанова разом із школярами відвідали кожного учасника війни та вручила подарунки, продуктові набори  по 1000 грн кожному. Теплі слова вітань, квіти, спілкування з молоддю  зігріли душі стареньких і викликали сльози радості що їх пам»ятають і кожного разу віддячують квітами, подарунками та добрим словом


5 коментарів:

  1. Проквасы всегда были людьми!СПАСИБО ВАМ!

    ВідповістиВидалити
  2. Макаренко Олександра9 травня 2018 р. о 08:20

    Так, ветерани вже старі ... Нехай вони ще довго живуть! Вони герої! І братам низький уклін, за те що не забувають про них!Дуже приємно, що ще є такі люди на селищі, які піклуються про таких людей!Велике їм спасибі!

    ВідповістиВидалити
  3. Пусть будет мир!Всем здоровья,успехов и новых побед!

    ВідповістиВидалити
  4. Ветеранів другої світової війни майже не залишилося.Прикро дуже,
    що з цим нічого не можна вдіяти.Здоров'я ветеранам, і також спонсорам всього найкращого!

    ВідповістиВидалити
  5. Всіх всіх зі святом!Здоров'я міцного,добробуту,перемог!А Проквасам окремо дякую!Молодці хлопці!Не забули про ветеранів,їм це так важливо,що про них пам'ятають!Хай вам Бог дарує довгі роки життя!

    ВідповістиВидалити