"Олександрійська правда" тепер у Facebook

середа, 4 квітня 2018 р.

Знову затримали вандалів на кладовищі



3 квітня муніципальна поліція затримала зловмисників, які викрали металеві огорожі з могил на кладовищі у Заводському мікрорайоні.
Про скоєння вандалізму повідомив місцевий житель, який вдень прийшов на цвинтар, щоб упорядковувати місце поховання і побачив, як невідомі особи викопують і розпилюють огорожі. Помітивши чоловіка, вандали зникли, повідомляє сайт міської ради.

Муніципальна поліція оперативно виїхала на місце пригоди і, влаштувавши засідку, у нічний час, коли зловмисники повернулися забирати метал, затримала їх. Було виявлено двох осіб, які вдень розбирали огорожі, а також водія і автомобіль таксі з причепом, завантаженим металовиробами з кладовища.
Ці двоє чоловіків уже затримувалися муніципальною поліцією в кінці січня за скоєння аналогічного правопорушення на центральному кладовищі та були передані до Нацполіції з речовими доказами.

На місце події муніципальною поліцією викликано слідчу оперативну групу Національної поліції, зловмисників доставлено до міського відділу для проведення слідчих дій за даним фактом.

Немає коментарів:

Дописати коментар