"Олександрійська правда" тепер у Facebook

понеділок, 16 квітня 2018 р.

На минулому тижні у олександрійців здебільшого крали телефони та інше майно



З 9 по 16 квітня  до Олександрійського управління поліції від громадян надійшло 409 звернень,
 Усі вони внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань по кожному з них була направлена оперативно-слідча група для з»ясування обставин злочину . Як повідомила   інспектор  Олександрійського відділу поліції Оксана Міхно  відкрито 90 кримінальних проваджень,  призначено слідчих, тривають слідчі дії. За минулий тиждень  у статистиці злочинності переважають майнові злочини.

Так 13 квітня до відділу поліції звернувся  місцевий житель 1990 р. народження, який повідомив, що перебуваючи в одому з кафе міста в районі Центрального ринка, залишив без нагляду  на столі мобільний телефон, коли повернувся до свого столика, то  телефона вже не знайшов. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч 1. ст.185 ККУ (крадіжка) .Санкція   передбачає максимальне покарання до 3 років позбавлення волі.

12 квітня поскаржився громадянин 1989 р.н. у нього теж викрали мобільний телефон, але уже в магазині «Оптовичок» , що на пр..Соборний. Доки чоловік скуплявся, сумка його була відкритою, тож він не помітив, коли з неї дістали телефон. Схаменувшись, чоловік написав заяву у відділі поліції .

Немає коментарів:

Дописати коментар