"Олександрійська правда" тепер у Facebook

понеділок, 2 квітня 2018 р.

На минулому тижні олександрійців дурили через Інтернет


З 26 березня по 2 квітня до  Олександрійського управління поліції від громадян надійшло 346 звернень , яких до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено 68.  Як повідомила інспектор Олександрійського міського відділу поліції  Оксана Михно, протягом минулого тижня було зареєстровано такі види кримінальних правопорушень : крадіжки,шахрайства,. 

Шахрайства. 
Найбільше ошукували олександрійців протягом минулого тижня,  скориставшись їх довірою, через мережу Інтернет.
26 березня до відділу поліції звернулася громадянка 1981 р.н., яка повідомила про те, що 24 березня вона замовила через мережу Інтернет   овочі, за які перерахувала на вказаний рахунок кошти в сумі  7 000 грн. Але через два дні вона втратила зв'язок з даним продавцем і не отримала , а ні товару, а ні своїх грошей. Дану подію зареєстровано до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 190 «Шахрайство», максимальне покарання шахраїв  по даній статті передбачає обмеження волі до 3 років.
26 березеня до відділу поліції звернувся громадянин  1965 р.н., який повідомив про те, що  11 березня через мережу Інтернет  замовив кузов на свій автомобіль, перерахувавши кошти в сумі 3200грн. на вказаний продавцем рахунок, але товар  так і не отримав і до того ж втратив зв'язок із продавцем. Триває розслідування в рамках  кримінального провадження за ч. 1 ст. 190 ККУ «Шахрайство», а також проводяться оперативно-розшукові заходи по встановленню осіб, винних у скоєні даного виду злочину. 

Немає коментарів:

Дописати коментар