"Олександрійська правда" тепер у Facebook

пʼятниця, 13 квітня 2018 р.

Українців пропонують ховати не на кладовищах, а під деревами



На сайті Верховної Ради з’явився законопроект, який вводить поняття біопоховання. Під час біопоховання використовують спеціальні матеріали, які розкладаються за п’ять років і не завдають шкоди екології.
Тож скоро в Україні можуть почати ховати не лише на цвинтарях та у колумбаріях, а й у парках.
Біопоховання – це процес, при якому використовують спеціальні матеріали, які розкладаються за 5 років та не завдають шкоди екології.
Тіло людини ховають у еко-капсулі, і потім воно служить добривом для дерева. І це символізує не кінець, а новий початок. Схожі еко-поховання пропонують зробити і в Україні. Ховати пропонують не лише на цвинтарях, а й у колумбаріях, а і у парках.
У світі це вже стало трендом. Італійські дизайнери пропонують ховати людей у спеціальних еко-капсулах, в яких прах людини служить добривом для дерева. І це символізує не кінець, а новий початок.
Проте у звичайних парках поховань не буде. Для цього створять нові, спеціальні.Автори законопроекту розповіли, що орієнтувались на світовий досвід.
Такі біопоховання у спеціальних парках не передбачають звичних надгробків. Лише табличка з іменем померлого, датами народження та смерті.



Немає коментарів:

Дописати коментар