"Олександрійська правда" тепер у Facebook

середа, 11 квітня 2018 р.

Крадіжки й шахрайства набирають обертів


За минулий тиждень з 2 по 10 квітня до Олександрійського управління поліції  від громадян надійшло 427звернень , з яких до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено 93. За словами, інспектора Олександрійського міського відділу поліції Оксани Михно, правоохоронці працювали у посиленому режимі і  забезпечили охорону  громадського порядку під час проведення футбольного матчу та Світлого Воскресіння Христового.

Майнові злочини.
 7 квітня до відділу поліції звернувся місцевий житель 1985 р.н. , який повідомив про крадіжку мобільного телефону. З його слів, він перебуваючи у супермаркеті «АТБ», що розташований по вул. Калініна, виявив, що невідома, особа шляхом вільного доступу, викрала його мобільний телефон. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 ККУ «Крадіжка», наразі проводяться оперативно-розшукові заходи.
8 квітняо 5 год. ранку до відділу поліції надійшло повідомлення від олександрійки 1997 р.н., яка сповістила про те, що в одному з кафе міста невідома особа викрала сумку, в якій знаходилися паспорт та ключі від квартири. В ході проведення оперативних заходів було встановлено, що вона залишила її на стільці без нагляду, а коли повернулася, то її вже не знайшла. В даному кафе працівниками поліції було вилучено відеозапис, з допомогою якого ймовірно вдасться знайти крадія. Нині ж проводиться розслідування у рамках кримінального провадження за ч. 1 ст. 185 ККУ, а санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком на 3 роки.

Немає коментарів:

Дописати коментар