"Олександрійська правда" тепер у Facebook

пʼятницю, 23 лютого 2018 р.

З новим "Дощем" вас, олександрійці !



 Чим ближче до виборів – тим більше газет
 В Олександрії з»явився перший номер газети з цікавою назвою «Дождь  - Дощ» (дайжест). Засновником, редактором і відповідальним за випуск є А.Пилипенко. Для олександрійців не секрет, що він має відношення до  політичної партії «Сила людей» та депутата міської ради В.Дожджаника Співзвуччя з прізвищем політичного лідера, мабуть, є цьому підтвердження. Бо навряд  чи хто віднесе цю газету до аналогічного російського інформаційного видання «Дождь» та до Ксенії Собчак.



 В  олександрійському «дощі» тематика публікацій стосується роботи  міської вдади, зокрема в першому номері підсумовують успіхи  роботи в 2017 р. та аналіз міського бюджету та соціально-економічних програм. Далі  на сторінках розповідається про роботу депутата міської ради, звичайно ж В.Дожджаника, його роздуми над тим, яким буде наше місто ( стор.4) та плідну співпрацю з інвесторами (ст.3). Є й інші матеріали, зокрема поради , традиції та рецепти млинців до посту.

Перший номер газети олександрійці знайшли у  своїх поштових скриньках. Можна сподіватися, що й наступні номери можна буде відшукати там же, або й по місту, бо  дайжест «Дождь»  вийшов накладом у 10 тисяч екземплярів

1 коментар:

  1. Де профіль Володимира у лівому верхньому кутку?
    Без нього- непайдьоть!

    ВідповістиВидалити