"Олександрійська правда" тепер у Facebook

четвер, 8 лютого 2018 р.

Ганебний стовп для олександрійських неплатників податків



 На черговому засіданні виконавчого комітету міський голова Степан Цапюк прокоментував  чергове викриття підпільного цеху з пошиття  військового одягу  на   території  по Новопразькому  шосе 157.
« Як тільки ми  починаємо заводити в правове поле деяких бізнесменів, близьких до кримінальних структур у нас починаються неприємності, сказав міський голова. Нас звинувачують у всіх смертних гріхах, яких немає й близько. Ми просто хочемо щоб усі сплачували податки до міської казни, не використовували людей, як рабів, усі працювали на законних підставах.»

 С Цапюк поскаржився, що свій гнів спіймані на порушеннях виливають на деревах, які висаджують у місті, аби дошкулити владі. Так учора знову викрили підпільний цех, а вночі зламали біля виконкому два гарних деревця сакури, які прийнялися і навіть цвіли кілька років поспіль. Попереднє розкриття цеху вилилося зламаними ялинками на пл..Соборній «Якщо ви вважаєте, що я не правий – прийдіть і побийте мене, але не чіпайте дерева,- зазначив міський голова.- Нам уже потрібно ставити сповп позору, куди прив»язувати тих, хто не сплачує податки, наживається за рахунок олександрійців. Ми нікого не позбавляємо бізнесу, працюйте, але в рамках закону. Людей використовують як рабів, не легалізують, люди втрачають пенсійний стаж і весь соціальний пакет, працюють в небезпечних антисанітарних умовах, де над головами звисає електропроводка Хто буде відповідати, якщо щось трапиться з людьми.
 Кажуть, що там шиють військову форму. А що це за форма, щоб її шили нелегально, яка її якість, для яких бійців? Ми будемо боротися з нелегальним бізнесом чого б це нам не вартувало. А в даному випадку писатимо листи в Раду Безпеки, Президенту, до Національної поліції аби з»ясувати хто і яку форму шиє. Куди ми йдемо, адже пройшла Революція гідності і що ми маємо?
Якщо у бізнесменів нема бажання сплачувати податки, то не треба й вимагати від влади ідеальних ремонтів, доріг та ін.. Сьогодні ухиляються від сплати ті, у кого є чималі доходи, хто має  можливість відпочивати на вілах, жирує на гроші громади, а казну міста поповнюють малі підприємці».
У ході промови міського голови на умови оформлення працівників у «Оптовичку» поскаржилась одна із жительок міста, на що С.Цапюк  сказав, що на черзі й інші підприємці  й дав місяць для легалізації прибутків, оформлення працюючих і сплати боргів до міської казни і вже в котре порадив на біг-бордах розміщати прізвища злісних неплатників податків 

Немає коментарів:

Дописати коментар