"Олександрійська правда" тепер у Facebook

понеділок, 12 лютого 2018 р.

За тиждень 401 звернення до поліції та одне вбивство



З   5 по 11 лютого  до Олександрійського управління поліції від громадян надійшло 401 звернення, з них до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено 77. Як повідомив начальник сектору моніторингу міського відділу поліції Сергій Козловський, за минулий тиждень було зареєстровано, одне тяжке тілесне ушкодження, що стало причиною смерті потерпілого, 11 випадків нанесення легких тілесних ушкоджень 32 крадіжки, З грабежі, 14  шахрайств, 1  угон автотранспорту та інші правопорушення.
Вбивство сталося в мікрорайоні Перемога.  9 лютого до Олександрійського відділу поліції надійшло повідомлення що в одному з будинків знайдено труп чоловіка 48 років. Саме там він винаймав собі житло.  На місце виїхала слідчо-оперативна група, якою було встановлено, що на тілі померлого є сліди побиття. Під час розтину було встановлено насильницький характер смерті. Після проведення ряду слідчо-розшукових заходів, менше, ніж за добу  поліцейські встановили особу, яка скоїла цей злочин. Ним виявився 26-річний раніше судимий місцевий житель у якого під час вживання спиртних напоїв стався конфлікт в результаті  якого потерпілому було нанесено кілька ударів в голову в наслідок чого через деякий час чоловік помер.

 На даний час злочинець затриманий і перебуває під вартою. Згідно  ч.2 ст121 ККУ йому загрожує позбавлення волі від 7 до 10 років.

Немає коментарів:

Дописати коментар