"Олександрійська правда" тепер у Facebook

пʼятниця, 12 січня 2018 р.

З 15 січня починається приписка юнаків до призовних дільниць



З 15 січня по березень 2018 року в Олександрії розпочнеться приписка юнаків 2001 року народження до призовної дільниці.  У поточному році в області підлягає приписці близько 4000 осіб. Про це повідомляє прес-служба обласного військового комісаріату. Цей захід проводиться з метою взяття юнаків на військовий облік, визначення наявних призовних ресурсів, ступеня придатності до військової служби, встановлення освітнього рівня, здобутої спеціальності або професії, рівня фізичної підготовки та вивчення особистих якостей..

Для приписки до призовної дільниці юнакам визначеної категорії необхідно особисто з’явитися до районного (міського) військового комісаріату за місцем постійного або тимчасового проживання, згідно затверджених і доведених до відповідальних осіб графіків,  та подати необхідні документи.Після чого їм
Видадуть посвідчення про приписку..
 Не підлягають приписці до призовних дільниць громадяни України, які відбувають покарання в установах виконання покарань або до яких застосовано примусові заходи медичного характеру.



Немає коментарів:

Дописати коментар