"Олександрійська правда" тепер у Facebook

середа, 8 листопада 2017 р.

Закордонний паспорт можна буде отримати в приміщенні міської ради



Про це сьогодні повідомили на спеціальному брифінгу, присвяченому цій події міський голва С.Цапюк та начальник Центру надання адміністративних послуг С.Яременко.
 ЦНАП був створений у 2012 році за кошти міського бюджету. Сьогодні він надає 153 види послуг, і цей перелік постійно розширюється. У поточному році введена в дію електронна черга, яка дає можливість раціонально розподіляти і використовувати час як громадян, так і персоналу.


Після введення безвізового режиму попит на оформлення біометричних паспортів різко зріс. Тому у ЦНАПі запроваджується нова послуга: оформлення та видача паспортів. За кошти міського бюджету придбано обладнання, підключено спеціальний канал зв’язку та укладено договір з Державною Міграційною службою на обробку персональних даних у демографічному реєстрі. Вартість отримання ID-картки та закордонного паспорта визначена Кабміном. Але за дорученням міського голови готується рішення виконавчого комітету, яким передбачено зменшення вартості даної послуги для пільгових категорій населення за рахунок зменшення відсотку коштів, які йдуть до місцевого бюджету при оплаті послуг.

 Після того, як отримають паролі та сертифікати для доступу до Єдиного демографічного реєстру України, ця послуга почне надаватися . Запис громадян на здачу документів та отримання паспортів буде здійснюватися  за допомогою електронної черги; за номерами телефонів 7-42-61 або (068)27-857-27, а також безпосередньо у адміністратора ЦНАПа.





Немає коментарів:

Дописати коментар