"Олександрійська правда" тепер у Facebook

вівторок, 14 листопада 2017 р.

Де крали минулого тижня в Олександрії



6 листопада у 18-річного мешканця Пантаївки, який  після 21:00 знаходився у центрі селища, з кишені  куртки викрали мобільний телефон. Ведуться слідчі дії. Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (крадіжка).
Того ж дня до поліції звернулася 23-річна дівчина. Вона повідомила, що до приватного будинку, в якому вона живе, проникли невідомі і викрали з помешкання перфоратор, батареї опалення і мікрохвильову піч. Будинок знаходиться на мкрн.Перемога по Кіровоградському шосе. Зловмисникам вдалося проникнути до оселі шляхом віджиму вікна. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 КК України. Проводяться оперативно-розшукові заходи. Крадіям загрожує позбавлення волі терміном від 3 до 6 років.

      9 листопада в 60-річного олександрійця викрали гаманець, в якому було 500 гривень та банківська картка. Крадіжка сталася в місті по вулиці Семашка. Наразі тривають слідчі дії.
     11 листопада до поліції звернувся 26-річний олександрієць з повідомленням про те, що в період  з 25 жовтня по 10 листопада невідома особа викрала 10 тис. гривень в його 68-річної бабусі. Коли опитали потерпілу, то встановили, що гроші лежали в неї в кімнаті під матрацом.Бабуся проживає у Заводському мікрорайоні по вул. Г.Усика. Крім 10 тис. гривень, у потерпілої також зникли 200 доларів. Порушено кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (крадіжка). Зловмиснику, який скоїв крадіжку, загрожує позбавлення волі терміном на 3 роки.

   12 листопада з оселі 46-річного олександрійця викрали ювелірні вироби. Крадіжка сталася в період з 7 по 12 листопада у Південному мікрорайоні по провулку Профспілковому. Ні двері, ні вікна не було пошкоджено, до квартири проникли шляхом вільного доступу.У чоловіка викрали золоті каблучку, сережки, ланцюжок вагою 50 г, браслет і годинник. Працівникам поліції вдалося вилучити відбитки пальців зі скриньки, в якій знаходилися прикраси. За даним фактом порушено кримінальне провадження за ч. 1 ст.185.

Немає коментарів:

Дописати коментар