"Олександрійська правда" тепер у Facebook

середа, 8 листопада 2017 р.

Викрадені люки знахоодять в металоприймальних пунктах




 На вулицях міста почастішали випадки викрадення кришок люків, робоча група у складі працівників муніципальної поліції та управління економіки міської ради продовжують рейди у пунктах прийому металобрухту. Про це повідомляє сайт міської ради. 
8 листопада під час перевірки пункту по пр. Соборному, 133 було виявлено 4 кришки люків

. Відповідно до законодавства металоприйомні пункти не мають права приймати промисловий метал від населення без документів на власність. Проте наданий працівником акт прийому відповідних люків неналежно оформлений. Знайдені люки вилучено, триває перевірка достовірності даного документу.
Пункт працює легально, але на момент обстеження був відсутній трудовий договір з найманим працівником та документація обліку прийнятого брухту.
На власника іншого металоприйомного пункту по вул. 6-го Грудня, 149 складено адмінпротокол про порушення правил благоустрою за незаконне розміщення рекламного щита.
Муніципальна поліція попереджає, що порушення правил благоустрою тягне за собою накладення штрафу на громадян до 1360 грн, на суб’єктів підприємницької діяльності – до 1700 грн.


2 коментарі:

  1. А куди ж їх іще крадуть, як не на чермет?!
    Якби хотіли всерйоз подолати цей ганебний бізнес на металобрухті, розкраданні сировини, то не "комариними укусами" обходились, а просто заборонили б приватникам! (увесь лом на загранку йде!)
    Кишечка тоненька. Тіштесь тоді в межах прокрустових, у сиропчику солоденькому варіться, грізно-потішну боротьбу демонструючи...

    ВідповістиВидалити
  2. На рівні держави не можуть побороти це ганебне зло. Мабуть комусь цей бізнес дуже потрібен, не говорячи вже про Олександрію

    ВідповістиВидалити