"Олександрійська правда" тепер у Facebook

пʼятниця, 10 листопада 2017 р.

До кінця року на Кіровоградщині не вистачає грошей на субсидії




Про це під час представлення змін до обласного бюджету на 15-й сесії Кіровоградської облради повідомив Сергій Шеремет, директор департаменту фінансів обладміністрації.
За його інформацією, обласний бюджет отримав субвенцію з держбюджету у розмірі 41,3 мільйони гривень на виплати пільг та субсидій громадянам за енергоносії. Проте цих коштів не вистачить до кінця року.

Щодо змін до бюджету, які сьогодні пропонується внести депутатам, мова йде про перерозподіл зекономлених коштів завдяки системі «ProZorro» та неосвоєних грошей територіями. Близько 20 мільйонів гривень мають перерозподілити на профілактику гострих респіраторних захворювань, підтримку обласного водоканалу (5 мільйонів гривень) та на виготовлення проектно-кошторисної документації на об’єкти, що ремонтуватимуть наступного року.
Щодо грошей на підтримку водоканалу, Сергій Шеремет пояснив, що підприємство має значну заборгованість за електроенергію, й аби не виникло проблем під час опалювального періоду, фінансування надають для погашення боргів за електроенергію.

Також посадовець повідомив, що на черговому засіданні Уряду очікується розподіл стабілізуючої субвенції на території. 

Немає коментарів:

Дописати коментар