"Олександрійська правда" тепер у Facebook

пʼятниця, 3 листопада 2017 р.

Олександрійського художника Олександра Охапкіна висунуто кандидатом на здобуття обласної премії ім. О. Осмьоркіна .





2 листопада конкурсна комісія Кіровоградської обласної премії у сфері образотворчого мистецтва та мистецтвознавства імені Олександра Осмьоркіна після тривалого детального обговорення шляхом відкритого голосування визначила список кандидатур номінантів, яких було допущено до участі в конкурсі на здобуття премії у 2017 році.
Конкурс на премію ім. О.Осьмьоркіна передбачає три номінації : “Національна традиція”, “Новітні спрямування”, “Мистецтвознавство та історія мистецтв”

Тож у номінації “Національна традиція” кандидатом на здобуття премії став Олександр Охапкін – заслужений художник України (м. Олександрія) – за творчий доробок різних років. Кандидатура висунута на здобуття премії відділом мистецтв Кіровоградської обласної універсальної наукової бібліотеки ім.Д.Чижевського. В цій номінації  до участі в конкурсі було допущено:
Горбенко Анатолій Олександрович – художник з Кіровоградщини , народний художник України, голова Одеської обласної організації Національної спілки художників України (м. Одеса) – за серію творів різних років. Кандидатура висунута на здобуття премії колективом Кіровоградського обласного художнього музею.
Пилипишин Григорій Григорович – заслужений майстер народної творчості України, член Національної спілки майстрів народного мистецтва України (м.Гайворон) – за творчий доробок різних років. Кандидатура висунута на здобуття премії відділом культури, туризму та культурної спадщини Гайворонської райдержадміністрації.

Дубосар Інна Андріївна – художниця (с. Дмитрівка Знам’янського району) – за творчий доробок різних років. Кандидатура висунута на здобуття премії відділом культури і туризму Знам’янської райдержадміністрації.

Немає коментарів:

Дописати коментар