"Олександрійська правда" тепер у Facebook

вівторок, 7 листопада 2017 р.

Цілий тиждень вивчали роботу Олександрійського місцевого центру правової допомоги


У період з 18 по 25 жовтня здійснено виїзний моніторинг роботи Онуфріївського, Олександрівського, Петрівського, Знам’янського та Світловодського бюро правової допомоги, які є структурними підрозділами Олександрійського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги. До складу моніторингової групи ввійшли Анатолій Руденко, директор центру, та начальники відділів місцевого центру.

Під час проведення моніторингу бюро вивчали питання стану та якості надання безоплатної первинної правової допомоги та безоплатної вторинної правової допомоги, проведення правопросвітницької роботи, якості роботи з клієнтами в частині доступу до безоплатної правової допомоги, здійснення представництва у судах, інших державних органах, органах місцевого самоврядування, та ін...
Також вивчили проблемні питання, які виникають у працівників бюро, ознайомилися з категорією осіб, які найчастіше звертаються в бюро та з яких питань.
У процесі моніторингу роботи бюро директором центру Анатолієм Руденко та начальниками відділів місцевого центру здійснювався прийом громадян, які отримали кваліфіковані консультації з питань оформлення спадщини, реєстрації земельних ділянок, порядку та підстав для отримання субсидії, проведення перерахунку пенсій тощо.

По закінченні моніторингу було проведено оперативні наради, на яких визначено рівень надання послуг бюро та надано рекомендації щодо удосконалення окремих напрямків роботи, а також вивчено позитивний досвід для поширення і використання в роботі бюро.

Немає коментарів:

Дописати коментар