"Олександрійська правда" тепер у Facebook

вівторок, 14 листопада 2017 р.

У Кропивницькому приватні перевізники відмовились перевозити пільговиків ,


Сьогодні, 14 листопада, в приміщенні КМР, відбулося засідання Громадської ради. Обговорили питання, щодо пільгового перевезення пенсіонерів у громадському транспорті.На засідання запросили начальника управління транспорту  Олександра Вергуна, який пояснив ситуацію із відмовою перевізників за пільговими тарифами перевозити пенсіонерів.

"Кожного року на розвиток громадського транспорту влада виділяє 80 мільйонів гривень, в цю суму входить і компенсація пільгових перевезень. Зараз влада не може виділити такі кошти. Також в місті з'явилися великогабаритні автобуси які перевозять пенсіонерів безкоштовно. У звязку з цим приватні перевізники відмовилися перевозити ту категорію, яка не включена в перелік у договорі і за які вони не отримують компенсацію", - зазначив Олександр Вергун.

3 коментарі:

  1. Нема такого договору, де не вказано окремим пунктом про обов'язок перевозити пільговиків! Не залежно від того, хто є перевізник! Найнявся значить продався. Порушив договір - "нахрен з пляжа". Нема грошей на компенсацію?, а на стадіон із синтетичним покриттям Є??? Коли ділять спільне(бюджет), совість треба на роботу брати, тай гемегати іноді, де захищені статті при розподілі бюджету, а де у жопі свербить!

    ВідповістиВидалити
  2. Олександрійські перевізники знаходять же спільну мову й возять пільговиків, возили навіть тоді, коли заборгованість за перевезення була значною, знайшли можливість разом із владою і школярів та медиків возити, то чого в області не можуть дійти згоди?

    ВідповістиВидалити
  3. Досягли не згоди, а договорняка!!!
    Покалічивши, деформувавши вимоги закону, на власний розсуд і взаємну вигоду, в ущерб прав пільговиків.
    Тільки біля 20% рейси пільгові, при стабільному перевиконанні бюджетних надходжень. Зри в корінь - Зоркій Сокол, а тоді Горько Мичі!

    ВідповістиВидалити