"Олександрійська правда" тепер у Facebook

вівторок, 28 листопада 2017 р.

Крадуть усе, що погано лежить



Про злочини, що були скоєні в Олександрії на минклому тижні повідомив  начальника сектора моніторингу відділення поліції в Олександрії Сергія Козловського, за минулий тиждень, з 20 по 27 листопада, було зареєстровано 324 звернення від громадян. З них до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено 64 заяви. Більшість злочинів, скоєних нещодавно, - це крадіжки та шахрайства. Зафіксовано випадок викрадення відра з горіхами, крадіжка інвалідного візка. На минулому тижні у мешканців міста викрадали також гроші, мобільні телефони, кабелі зв’язку, автомагнітолу.

22 листопада до відділення поліції звернулася 56-річна мешканка селища Олександрійського, яка повідомила, що з 8 до 14 години того ж дня до її будинку, шляхом пошкодження металопластикового вікна, проник зловмисник. З оселі зникли ноутбук марки Samsung, мобільний телефон та 3 тисячі гривень. За цим фактом порушено кримінальне провадження за ч.3 ст.185 КК України. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від 3 до 6 років.
9 листопада до Олександрійського відділення поліції надійшло повідомлення від 60-річного мешканця міста. Коли він перебував на ринку по вулиці Ярмарковій, з кишені його штанів злочинець витягнув 500 гривень та картку Приватбанку. У ході слідчо-оперативних заходів крадія було викрито. Ним виявився 37-річний олександрієць. За вчинення такого злочину Кримінальним кодексом України, у випадку максимального покарання, передбачено позбавлення волі до 3 років.

23 листопада у 65-річної олександрійки, близько 12 години, у приміщенні міськрайонного суду викрали телефон. Мобільний жінка залишила у приймальні суду. У ході оперативно-розшукових заходів крадія вдалося встановити – ним виявився 45-річний раніше судимий олександрієць. Згідно ч.1 ст. 185 КК України правопорушнику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі до 3 років.    

Немає коментарів:

Дописати коментар