"Олександрійська правда" тепер у Facebook

понеділок, 13 листопада 2017 р.

Олександрійських матусь вчитимуть дбати про малюків



 Мами, які багато читають відповідної літератури знають про те, що за здоров'ям ніжок дитини треба стежити з самого раннього віку. Ходіння босоніж по піску, камінчиках і траві – ідеальний спосіб впливу для здорового формування стопи малюка. Однак стандартні умови проживання сучасної дитини далекі від природних. Для імітації природних поверхонь і створюються різні масажні килимки. Їх можна не тільки купити в магазині, але і зробити своїми руками.
         Саме з цією метою, 16 листопада 2017 року мистецька вітальня «АРТмікс», що діє при центральній міській бібліотеці ім. О. Пушкіна, запрошує усіх матусь на майстер-клас «Масажний килимок з ґудзиків», присвячений Всесвітньому дня ґудзиків.
З собою мати такі матеріали та інструменти: цупка тканина-основа; товста нитка і голка; ножиці; ґудзики різної форми, розміру, кольору і фактури; обрізки різних тканин; ну і головне гарний настрій! Виготовлення масажного килимка для дитини – творчий, а тому дуже захоплюючий процес. Не сумніваємося, що ви з ним відмінно впораєтеся. А радість дитини і безсумнівна користь для його здоров'я стануть вам нагородою!

Немає коментарів:

Дописати коментар